Hoe werken wij?
Deskundig - Betrouwbaar - Tijdig - Transparant

sales-lanceringen-125x125.png
01. Het intakegesprek

Wij beginnen altijd met een intakegesprek, hierin wordt de eerste inventarisatie gedaan van uw vraagstuk. Wij geven in dit gesprek aan hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen.

landing-page-1-125x125.png
02. Offerte/opdrachtbevestiging voor onze werkzaamheden

Zodra wij ons een beeld hebben kunnen vormen van uw vraagstuk en uw situatie ontvangt u van ons een offerte/opdrachtbevestiging voor onze werkzaamheden. Indien er op uurbasis gewerkt wordt maken wij een urenbegroting. Zodra wij de opdrachtbevestiging getekend terugontvangen hebben gaan wij voor u aan de slag

012-vision-121x121.png
03. Gedegen inventarisatie van uw specifieke situatie

Tijdens ons eerste fysieke gesprek (meestal gesprek bij u op het bedrijf) beginnen we met een uitgebreide inventarisatie van grof naar fijn. Dit geldt voor een pensioenvraag maar ook voor een verzekeringsvraag. Dit is tevens de basis voor een goede maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

023-chat-121x121.png
04. Analyse en maatwerkadvies

Vervolgens beoordelen wij de verkregen informatie, we werken dit uit naar een maatwerkoplossing en gaan voor u op zoek naar een passende offerte voor een pensioen- of verzekeringscontract. Wij benaderen hiervoor meerder verzekeraars.

010-network-3-121x121.png
05. Uitbrengen offerte en inregelen contract 

Zodra wij een passende offerte ontvangen van verzekeraars, zullen wij die met u bespreken. Als u de offerte wilt afnemen, regelen wij deze voor u in.

013-laptop-121x121.png
06. Administreren en beheren van uw contract

Na de totstandkoming van het contract zorgen wij ervoor dat het contract (fiscaal) up-to-date blijft en blijft passen bij u en uw bedrijf. In de meeste gevallen houden wij jaarlijks een onderhoudsgesprek, ook is er tussentijds telefonisch of e-mailcontact op de juiste momenten.

Wilt u meer weten? Vul dan hieronder het contactformulier in: