Juridisch advies nodig met betrekking tot uw pensioen- of verzekeringszaken?

Voor juridische hulp bij al uw pensioen- en verzekeringszaken kunt u bij ons terecht, dit geldt voor zakelijke geschillen. 

Pensioen-juridisch advies
De belangen in pensioenland zijn enorm.
De nationale wetgeving wordt steeds ingewikkelder en bovendien kent de Europese regelgeving een toenemende dominantie.
De discrepantie tussen de uitvoering van pensioenregelingen en de beleving van pensioengerechtigden wordt steeds groter.

Juridisch advies verzekeringen en schadeafwikkeling

De verzekeringsmarkt is aan het verharden. Verzekeraars moeten aan steeds zwaardere regelgeving voldoen. Belangen van zakelijke verzekeringsklanten komen hiermee onder druk te staan. Geschillen over verzekeringen en schade-uitkeringen komen steeds meer voor.

Juridische hulp nodig bij uw pensioen- of verzekeringszaken?

Meldt uw zaak bij ons aan via ons contactformulier en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. Wij werken op uurbasis u krijgt vooraf een kostenbegroting.

U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 085 - 1302950.

                                               

Juridische handdruk
Achtergrond 

​Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als senior consultant & juridisch adviseur bij Claarensteyn Consulting Group. Vanuit deze rol adviseert hij over juridische en financiële zaken met betrekking tot pensioen- & verzekeringszaken en geschillen omtrent schade-afwikkeling, voor zowel particulieren als bedrijven.  

pensioen-voor-medewerkers-270x270.png

​Drs. Marcel Suylen MBA, juridisch adviseur