Pensioenconsultancy

Pensioenfondsen - Ondernemingsraden - Raad van toezicht

012-vision-121x121.png
Pensioenadvies op bedrijfsniveau 

Organisaties helpen bij het verzekeren van personeels- & bedrijfsrisico's en het regelen en beheren van collectief pensioen, zodat u zorgeloos kunt ondernemen dat is ons doel, wij hebben ruim 28 jaar ervaring.

Wij hanteren korte lijnen, want wij willen dicht bij de klant staan, vlotte afwikkeling dat vinden wij belangrijk. 

Door uw bedrijfs- en personeelsrisico's goed af te dekken en te managen brengt u rust in uw bedrijf. En dat geeft veel meer focus op uw eigen business. Wij volgen de ontwikkelingen van uw bedrijf op de voet en stemmen de pensioenregeling en zakelijke verzekeringen op deze ontwikkelingen af. Zo zijn uw pensioen- en verzekeringszaken altijd up-to-date.

008-settings-121x121.png
Pensioen & Verzekeringen op maat geregeld

Voor veel bedrijven is een standaard verzekeringspakket niet voldoende. Als wij bij een nieuw bedrijf komen en de bedrijfsrisico's in combinatie met de bestaande verzekeringsportefeuille beoordelen dan zijn er meestal veel verbeterpunten. Met een goede risico-beoordeling en ons uitgebreide inkoopnetwerk bij (internationale) verzekeraars kunnen wij in 98% van de situaties een maatwerkoplossing leveren.

Wij werken veel met bedrijven die snel groeien gemeten in aantal personeelsleden, hierop hebben wij onze dienstverlening en organistatie ingericht. Vaak zien we bij dit soort bedrijven dat de verzekeringsportefeuille is blijven steken op een zeer laag niveau. Het bedrijf doet inmiddels zaken met grote opdrachtgevers die speciale eisen stellen aan hun leveranciers, zo'n opdrachtgever eist bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering met een minimale limiet van € 5.000.000 per gebeurtenis. Bijna ongemerkt loopt het bedrijf veel grotere bedrijfs- en personeelsrisico's. Wij zorgen er voor dat de verzekeringsportefeuille weer aansluit bij het actuele risiconiveau.

049-affiliate-121x121.png
Een goed pensioen voor uw medewerkers

Bedrijven die nog geen pensioenregeling hebben voor de medewerkers krijgen vroeg of laat vragen van personeel of er een pensioenregeling komt. Ook bij het werven en aannemen van personeel komt die vraag steeds meer aan de orde. Veel medewerkers vinden dit belangrijk. Wij begeleiden u tijdens ons pensioenadviestraject bij de zoektocht naar de juiste pensioenregeling voor u en uw bedrijf. Dit doen wij vanaf de inventarisatie tot en met het inregelen en onderhouden van de pensioenregeling. U wordt van A tot Z door ons deskundig begeleid en u heeft er geen omkijken naar. 

targetting-conversie-cursus-125x125.png
Waarom kiest u juist voor ons?
  • Ruime advies ervaring in de vakgebieden pensioen- & verzekeringsadvies;

  • Door onze jaren lange ervaring maakt u handig gebruik van onze best-practices;

  • Wij weten wat er speelt, ook in uw branche, wij hebben veel situaties al eens meegemaakt;

  • Bij ons krijgt u een vaste contact persoon, geen wisselingen;

  • Groot netwerk met nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen;

  • Altijd advies op maat.

pensioen-voor-medewerkers-270x270.png
Achtergrond drs. MGM Suylen MBA

​Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan als directeur, manager in de financiële dienstverlening o.a. bij Allianz, Rabobank en Univé. Sinds 2009 is hij actief als Senior Pensioen- & Verzekeringsadviseur bij Claarensteyn Consulting Group, zijn eigen adviesbureau. Vanuit deze rol adviseert hij het management van bedrijven over het opzetten van collectief pensioen en zakelijke verzekeringen. Claarensteyn adviseert onafhankelijk en is vooral gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen zowel voor pensioenregelingen als zakelijke verzekeringen. Door onze ervaring met snelgroeiende bedrijven en ons uitstekend (internationaal) inkoopnetwerk kunnen we bedrijven op maat bedienen.

Kantoren (bezoek op afspraak):

 

Kantoor Amsterdam

Singel 250

1016 AB Amsterdam

Telefoon: 020 - 2617642

 

Kantoor Heinkenszand (ZLD)

Heinkenszandseweg 51

4451NW Heinkenszand

Telefoon: 0113 -216643

 

Kantoor Roermond

Looskade 20

6041LE Roermond

Telefoon: 0475 - 202156

 

Kantoor Rotterdam

Weena 290

3012NJ Rotterdam

Telefoon: 010 - 3075472