top of page

Uw pensioengat laten berekenen en een aanvulling regelen

U denkt er over om eerder te stoppen met werken. Maar u weet niet precies hoe u dat het beste kunt aanpakken. Wij helpen u om uw totale pensioensituatie (en die van uw partner) in beeld te brengen. Dit doen we aan de hand van financiële planning rondom de door u gewenste pensioendatum. 

Met uw persoonlijk pensioenplan kunt u de juiste beslissingen nemen, en u kunt zien wanneer u kunt stoppen met werken. Nadat wij uw persoonlijke situatie in beeld gebracht hebben krijgt u een uitgebreid adviesgesprek met onze gecertificeerde pensioenadviseur waarbij wij uw situatie met u doornemen. 

Wat houd het persoonlijk pensioenplan in en wat krijgt u?

 • Inzicht in uw pensioensituatie;

 • Inzage in uw inkomsten en uitgaven nu en later;

 • Inzage in uw pensioengat;

 • Adviesgesprek met gecertificeerd pensioenadviseur;

 • Mogelijkheden om eerder te stoppen met werken worden met u besproken;

 • Tips om uw pensioengat aan te vullen;

 • Handig pensioenoverzicht op 1 A4.

Hoe gaan wij te werk:

 

 1. Wij vragen een aantal gegevens bij u op en uw specifieke wensen;

 2. Dan maken wij het persoonlijk pensioenplan in concept;

 3. Wij plannen een afspraak in, u krijgt dan een adviesgesprek met onze pensioenadviseur die het persoonlijk pensioenplan met u doorneemt, tips en adviezen geeft;

 4. Wij maken vervolgens het plan definitief, dit krijgt u toegestuurd.

 5. U ziet in uw persoonlijk pensioenplan wanneer u welk pensioendeel krijgt, u ziet de door u gewenste pensioendatum en uw pensioengat (voor zover aanwezig);

 6. Indien u het pensioengat wilt aanvullen kunnen wij bancaire of verzekerde lijfrente voor uw inregelen.

 

Veel werkgevers zijn bereid om een financiële bijdrage te geven voor het opstellen van een pensioenplan, bespreek dit ook met uw werkgever. Via onderstaande knop kunt u uw persoonlijk pensioenplan met adviesgesprek bestellen in onze webshop. Na uw bestelling nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

 

Achtergrond 

​Drs. Marcel Suylen MBA heeft veel ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Sinds 2009 is hij actief als Senior Pensioenspecialist bij Claarensteyn Consulting Group. Vanuit deze rol adviseert hij werknemers, ondernemers over pensioen-oplossingen. 

pensioen-voor-medewerkers-270x270.png

​Drs. Marcel Suylen MBA, Pensioenspecialist

Referenties

Uw pensioengat laten berekenen?

Heeft u onvoldoende inzicht in uw pensioen en weet u niet of u eerder kunt stoppen met werken?

Financieel analist

Ronald de Prieelle,

Lumigo Benelux BV

"Wij hebben Claarensteyn ingeschakeld voor het opzetten van een pensioenregelig voor onze medewerkers , elke keer heeft Sr. pensioenadviseur, Marcel Suylen mij verrast met zijn professionele en creatieve benadering. Wij zijn goed geadviseerd en hebben alles rondom de pensioenregeling deskundig laten regelen, dat geeft een gerust gevoel."

Joyce Planje,

Spoedeisende hulp-artsen

"Ik wilde graag een pensioenregeling opzetten maar ik wist niet hoe. Met deskundig advies van Claarensteyn is dit gelukt. Het geeft mij een gerust gevoel dat er op de achtergrond iemand een oogje in het zeil houdt. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en deskundigheid vind je bij Claarensteyn".

Frans Baud,

KVSA BV

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's, het zakelijke verzekeringspakket en de pensioenregeling.

Doormiddel van een grondige analyse heeft  Claarensteyn waardevolle adviezen gegeven"

bottom of page