Hoe ga je om met personeel in de Horeca?

Bijgewerkt: 7 mei 2019

Hoe ga je om met personeel in de horeca? Hoe kom je aan een goede kok, ober, student of bedrijfsleider? Hoe zit het met contracten, cao's, wetten en regels? En welke risico's zijn er? In onderstaande artikelen lees je veel praktische tips voor werkgevers in de horeca.


Checklist horecapersoneel

Ben jij op zoek naar nieuwe werknemers? Kijk of jouw bedrijf er klaar voor is. Doe de checklist en krijg handige tips rondom het aannemen van personeel in de horeca.


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Kantoren (bezoek alleen op afspraak):

Kantoor Amsterdam

Singel 250

1016 AB Amsterdam

Telefoon: 020 - 2617642

 

Kantoor Heinkenszand (ZLD)

Heinkenszandseweg 51

4451NW Heinkenszand

Telefoon: 0113 -216643

Kantoor Roermond

Looskade 20

6041LE Roermond

Telefoon: 0475 - 202156

 

Kantoor Rotterdam

Weena 290

3012NJ Rotterdam

Telefoon: 010 - 3075472

Algemene gegevens:

AFM-nummer : 12019250

BTW-nummer : NL001832024B14

KvK-nummer  : 22063853

E-mailadres    : info@claarensteyn.nl

© 2020, Claarensteyn Consulting Group.