top of page

Zijn uw zakelijke verzekeringen niet op orde en maakt u zich hierover zorgen?

Kost u dit extra tijd, ergernis en loopt uw bedrijf onnodig risico's?

Zakelijke verzekeringen zijn belangrijk voor elk bedrijf. Uw risicomanagement moet voldoende op orde zijn anders loopt u onnodige risico's en voldoet u mogelijk niet aan de geldende wetgeving.

Hiermee kunnen wij u helpen, wij kunnen voor u inventariseren welke risico's u loopt en welke risico's u wel/niet juist afgedekt hebt. Daarnaast helpen wij u met het opzetten van het juiste niveau van risicomanagement in uw bedrijf, dit is een continu-proces.

Zelf heb ik ondermeer heb ik gewerkt voor Allianz, Reaal, Univé & Rabobank als senior verzekeringsadviseur. Sinds 2009 ben ik eigenaar van Claarensteyn Consulting Group, mijn eigen bedrijf.

 

Maatwerk

Naast de normale zakelijke verzekeringen kunt u bij ons terecht voor speciale complexe verzekeringssituaties, denk daarbij aan een op maat gemaakte aansprakelijkheidsverzekering, moeilijk verzekerbare risico's, Construction All Riskverzekering voor aannemers enz. Door ons uitgebreide inkoopnetwerk bij verzekeraars zijn wij in staat om een passende verzekeringsdekking voor u te vinden.

 

Snelgroeiende bedrijven

Wij hebben veel ervaring met snelgroeiende bedrijven, vaak zien we bij dit type bedrijven dat het risicomanagement en de verzekeringsportefeuille zeer achterstallig zijn. Met onze kennis en ervaring kunnen we dit in een aantal stappen weer op het juiste niveau brengen.

                                  

Marcel Suylen, Specialist Zakelijk verzekeren

Is alles wel goed geregeld?

U bent verantwoordelijk voor het risicomanagement en de zakelijke verzekeringen van uw organisatie en u vraagt zich af of alles wel goed geregeld is:

  • Zijn alle bedrijfsrisico's wel goed in beeld gebracht?

  • Hoe kan ik het niveau van risicomanagement binnen mijn bedrijf verbeteren?

  • U krijgt onvoldoende (vlotte) terugkoppeling van uw verzekeringsadviseur;

  • Mijn verzekeringsadviseur is onvoldoende thuis in de markt van zakelijke risico's.

Waardevolle adviezen

"De Koninklijke Verenigde Scheepagenturen van Halverhout & Zwart

en Zuhrmühlen B.V heeft Claarensteyn Consulting Group ingehuurd om een onafhankelijke beoordeling te geven van de bedrijfsrisico's en het zakelijke verzekeringspakket.

Doormiddel van een grondige analyse van de bedrijfsrisico’s en de verzekeringsdekkingen heeft Claarensteyn hiaten inzichtelijk gemaakt en daarbij waardevolle adviezen gegeven"

Frans Baud

Algemeen directeur KVSA BV

Wilt u meer informatie of hulp bij het inventariseren van uw bedrijfsrisico's en het afdekken hiervan? Vul dan onderstaand contactformulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

PHOTO-2018-09-25-13-13-29_edited.jpg
bottom of page